Adriabella

Laagste prijsgarantie

De website van Adriabella: garantie van het beste tarief

De tarieven op de website van Adriabella zijn de best mogelijke tarieven, aangezien het tarieven zijn die wij hanteren zonder enige toeslag of commissie van agentschappen, commerciële partners of webportalen.

Het is echter mogelijk dat de agentschappen, commerciële partners en webportalen betere tarieven bieden dan deze website voor bepaalde periodes en/of voor bepaalde structuren, accommodaties of toeristische pakketten. Dit maakt deel uit van de commerciële overeenkomsten en is niet onze schuld. In principe zijn de tarieven die u op deze website vindt echter over het algemeen de beste.

Als u vragen of opmerkingen heeft, neem dan contact met ons op via ons online formulier, of boek uw vakantie rechtstreeks bij ons. Hartelijk dank
Adriabella Team

Prijzen en tarieven op portaalsites

Recente EU-regels hebben toeristische portalen verboden om exploitanten die hun eigen accommodatie aanbieden (kamers, appartementen, villa’s, bungalows, tenten) de mogelijkheid te geven om hun eigen commerciële beleid te kiezen en dus ook om concurrerende tarieven te kunnen aanbieden.

Bij Adriabella streven we naar een ‘fair price policy’ met al onze partners, inclusief portals. Dit weerhoudt ons er echter niet van om in bepaalde gevallen en volgens onze interne eisen kortingen, aanbiedingen, first en last minute deals voor onze accommodaties aan te bieden.

Dit betekent dat de tarieven op onze adriabella website ofwel gelijk zijn aan de andere op het web beschikbare tarieven ofwel lager zijn.

Agentschappen en zakenpartners

Adriabella heeft gekozen voor enkele, maar geselecteerde toeristische agentschappen die hun accommodaties aanbieden in Italië, Europa en de rest van de wereld.

Adriabella analyseert periodiek de prestaties van haar relaties met partneragentschappen en als zij van mening is dat de kwaliteit is gedaald, verlengt zij bestaande contracten niet, waarbij zij de voorkeur geeft aan de bescherming van haar merk boven de kwantiteit van distributiekanalen. Dit is een van de redenen waarom de accommodatie van Adriabella niet erg zichtbaar is op de derdenkanalen van de agentschappen.

In het kader van de “fair price policy” die met alle partners wordt gevoerd, kan Adriabella alleen of samen met partners kortingen, aanbiedingen, first minute en last minute aanbiedingen voorstellen. Het is dus mogelijk dat voor sommige markten dezelfde aanbiedingen die wij op de website van adriabella voorstellen, ook door de partnerbureaus worden voorgesteld.